VakantieXperts
Kras
Arke
Neckermann
NRV Holiday
Ferio
Sunweb
Elmar Reizen
Thomas Cook
Sky Tours
Neckermann

NeckermannNeckermann is inmiddels in Nederland een grote touroperator die deel uit maakt van Thomas Cook Nederland. Het assortiment van Neckermann bestaat uit vliegreizen naar de populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen maar ook uit autoreizen in zowel zomer als winter en kampeer- en wintersportreizen. Neckermann is momenteel marktleider op het gebied van vliegreizen. Als bekroning op haar activiteiten heeft Neckermann de laatste zes jaar de felbegeerde 'Veer' van de Nederlandse reisagenten in de wacht weten te slepen voor "beste reisorganisatie op het gebied van last-minutes".

Ferio

FerioFerio Vliegvakanties, uw garantie voor een goede vakantie! Ferio biedt voordelige vliegvakanties naar vakantiebestemmingen rond de Middellandse zee. Alle vakanties zijn uitvoerig gecheckt op een uitstekend prijs-kwaliteitsniveau! U vindt razendsnel en eenvoudig uw ideale vakantie. Alle informatie over uw vakantie en prijs zijn overzichtelijk en in 1 oogopslag weergegeven. Zo staat u nooit voor verrassingen achteraf.
Wij verkopen alleen via het internet, zonder tussenkomst van een reisbureau en daardoor kunnen wij u onze reizen tegen een superscherpe prijs aanbieden.

KRAS

KrasKras is al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland met meer dan 300.000 passagiers per jaar. Kras is de Touroperator met altijd een perfecte prijs-/ prestatieverhouding tot de reis. De reisorganisatie is een onderdeel van TUI Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa.

Bij Kras vind je een breed, compleet en scherpgeprijsd aanbod van zomer- en wintervakanties: zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.

Klik hier voor KRAS Lastminutes

Thomas Cook

Thomas CookThomas Cook Nederland is één van de grootste reisorganisaties in Nederland. Tot de organisatie behoren de touroperators Neckermann en Vrij Uit en het retailmerk Thomas Cook. Jaarlijks kiezen 1,3 miljoen Nederlanders er voor om hun vakantie door ons te laten verzorgen.

Klik hier voor Thomas Cook Last Minutes

Arke

ArkeArke heeft al meer dan zeventig jaar ervaring in het organiseren van succesvolle vakanties! Als klant profiteert u hiervan. Elke accommodatie die Arke aanbiedt, is zorgvuldig door ons geselecteerd en onderzocht. Omdat wij er van verzekerd willen zijn dat u van een onbezorgde vakantie kunt genieten. Niet voor niets is Arke thuis in vakanties.

In de reissom van Arke vliegvakanties zijn vaak de luchthavenbelasting, de vlucht, de transfers en de hotelovernachtingen inbegrepen. Je weet dus waar je aan toe bent.

Klik hier voor Arke Aanbiedingen

Sunweb

SunwebSunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.

Klik hier voor Sunweb Last Minutes

Elmar Reizen

Elmar ReizenElmar Reizen is de grootste onafhankelijke reissite van Nederland. Bij Elmar Reizen kan op ieder gewenst tijdstip snel en doeltreffend online geboekt worden. Het aanbod van Elmar Reizen liegt er niet om. Praktisch alle touroperators bieden hun vakanties op de uitgebreide site aan. Reisbrochures verzamelen is overbodig, want alle reizen staan op de website!

De aangeboden reizen vallen onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Bovendien is Elmar Reizen lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). Elmar Reizen heeft geen enkele binding met welke reisorganisatie dan ook en is daarom in staat een zo objectief mogelijke selectie aan te bieden.

Klik hier voor Elmar Reizen Lastminutes

Sky Tours

Sky ToursSkytours is een touroperator gespecialiseerd in reizen naar de zon. Zo hebben zij een zeer groot en divers aanbod naar bijvoorbeeld Egypte, Tunesië, Griekenland, Portugal, Canarische Eilanden en naar Bulgarije. In reizen naar Egypte en Tunesië is Skytours zelfs de grootste van Nederland.

Klik hier voor Sky Tours Last Mintes

NRV Holiday

NRV HolidayNRV Holiday is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé reizen naar voornamelijk bestemmingen buiten Europa. De letters N.R.V. staan voor 'Nederland Reist Voordelig' en 'Nederland Reist Vertrouwd'. Wij hebben als doel kwalitatief goede reizen aan te bieden tegen een uiterst voordelige prijs.

NRV Holiday verkoopt alle reizen direct aan jou, de consument en werkt niet samen met traditionele reisbureaus, waardoor we aan dergelijke partijen geen commissie hoeven af te dragen. Door deze rechtstreekse verkoop en jarenlange inkoopervaring kunnen onze reissommen extra laag blijven, wat jou honderden euro's voordeel op kan leveren!

Klik hier voor NRV Holiday Aanbiedingen & Last Minutes

Jiba

Jiba ZomerJiba Méér vakantie organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties naar de Canarische eilanden, Egypte, Griekenland, Madeira, Malta, Portugal, Spanje, Turkije en Tunesië.
Tevens organiseert Jiba voordelige en volledig verzorgde wintersportvakanties naar de populaire winterbestemmingen in Frankijk, Oostenrijk en Italie.

Jiba is aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en de Thuiswinkelorganisatie en laat hun reizigers graag met een goed en zeker gevoel op vakantie gaan.

Klik hier voor Jiba Last Minutes

VakantieXperts

VakantieXpertsAl drie jaar op rij door de Consumentenbond verkozen als het beste reisbureau van Nederland!

VakantieXperts met haar website besteedt uiterste zorg aan de selectie van betrouwbare reisorganisatie en luchtvaartmaatschappijen. De kwaliteit wordt mede gewaarborgd door het lidmaatschap van de ANVR, de brancheorganisatie van Nederlandse reisorganisatoren. Daarnaast zijn zij aangesloten bij de SGR, de Stichting Garantiefonds Reizen ten behoeve van financiële onzekerheden.

Klik hier voor VakantieXperts Last Minutes

Advertenties